Futbol

"Kupayı üst üste 3. kez kazanmak istiyoruz"

23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:37 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:47

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Üst üste üçüncü kez kupa sevinci yaşamak istediklerini belirten Fransız teknik adam, Barcelona maçında sakatlanan Cristiano Ronaldo’nun da 11'de yer alacağını söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Liverpool ile oynayacakları şampiyonlar Ligi Final maçını değerlendirdi.

Üst üste üçüncü kez kupaya sahip olmak istediklerini kaydeden Fransız teknik adam, şöyle konuştu:

"Biz üst üste 3. kez final oynuyoruz, rakibimiz ise bu konuda başarıya daha aç gibi görünüyor olabilir; ancak biz de bu konuda oldukça istekliyiz ve bu konuda tecrübeli olmamız daha az istediğimiz anlamına gelmez"

Zidane, Liverpool’un bu sezonki performansını beğendiğini ifade ederk,"Rakibimiz hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oldukça önemli işler yaptı. Onların çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Rakibimizi oldukça iyi tanıyoruz. Son dört yılda 3 kez bu kupayı kazanmamızın sonuç üzerinde bir etkisi olacağını düşünmüyorum" dedi.

Zinedine Zidane, Ronaldo gibi bir oyuncuyla çalıştığı için mutlu olduğunu belirterek, "Cristiano'ya sahip olmak bizim için büyük bir avantaj, çünkü o en iyisi ve bunu her sene tekrar tekrar kanıtlıyor" ifadelerini kullandı.

Başarılı teknik adam, diğer oyuncularından da övgüyle sözetti. 

Zidane, "Her gün çalıştığım 25 tane çok iyi oyucuya sahibim, çok iyi oyuncularım var ve bu maçta da taktiksel olarak onlara yüklenmek yerine antrenmanda her zaman yaptıklarımızı yapıp kazanmak istiyoruz" dedi.

Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar ligi final maçı 26 Mayıs Cumartesi günü Kiev'de oynanacak.
Dev mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Klopp: "Cesurca sahaya çıkacağız"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz