Futbol

Liverpool'da Salah şoku!

26 Mayıs 2018 Cumartesi 22:15 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2018 Pazar 03:15

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşan Liverpool'da Mohammed Salah, 30. dakikada sakatlanarak yerini Lallana'ya bıraktı. Salah oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ve Muhammed Salah büyük şanssızlık yaşadı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Liverpool'da sakatlanan Salah, oyuna devam edemedi. Yıldız isim, Real Madrid maçında gözyaşları içinde sahayı terk etti.

VİDEO | İŞTE SALAH'IN OYUNDAN GÖZYAŞLARIYLA AYRILDIĞI O ANLAR

Sergio Ramos'a büyük tepki

Muhammed Salah'ın sakatlandığı pozisyonda Sergio Ramos'un Mısırlı oyuncuyu kolundan çekerek sakatlamaya yönelik hareketi büyük tepki çekti.

Salah'ı sağ kolundan tutup çekince Mısırlı yıldız sol kolunun üstüne düştü. Maça devam edebilmek için bir süre kendini zorlayan Salah, daha sonra ağrılara dayanamadı ve gözyaşları içinde sahayı terk etmek zorunda kaldı.

"Dünya Kupası'na yetişme şansı yüksek"

Bu arada Mısır Futbol Federasyonu'ndan sakatlanan oyuncuları Salah ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Yapılan tetkiklerden sonra Liverpool yetkilileri, Salah'ın Dünya Kupası'nda oynama şansının yüksek olduğunu bize bildirdi" denildi.

Sıradaki Haber
İşte dev final öncesi iki takımın son durumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz