Futbol

"Maçın kırılma noktaları kırmızı kart ve ilk gol"

21 Şubat 2018 Çarşamba 10:00 - Son Güncelleme 21 Şubat 2018 Çarşamba 10:36

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında evinde temsilcimiz Beşiktaş'ı 5-0 yenen Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, maçın kırılma noktalarının, kırmızı kart ve devreden hemen önce öne geçmeleri olduğunu vurgulayadı. 

Münih'te Allianz Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Heynckes, maçta iki farklı 45 dakika oynandığını ve ilk yarı zorlandıklarını söyledi. 

Maçın kırılma noktalarının, kırmızı kart ve devreden hemen önce öne geçmeleri olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, ''İkinci yarı ayrı bir Bayern gördük. Çok güzel goller attık. Çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim'' dedi.

Heynckes, farklı mağlubiyete rağmen Beşiktaş'ın çok iyi takım olduğunu, iyi ve tecrübeli futbolcularının bulunduğunu ifade etti.

 "Daha rahat bir deplasman olacak"

Alman teknik adam, İstanbul'a zor bir durumda gitmeyeceklerine işaret ederek, ''Bizim için tabii ki daha rahat bir deplasman olacak. Aynı disiplinle orada oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde riske girmeye değmez.'' değerlendirmesini yaptı.

 

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heyncke
Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes,
Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes,
Sıradaki Haber
"Kafa kafaya oynamak isterdik, olmadı"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz