Futbol

Orman'dan Bayern Münih açıklaması

11 Aralık 2017 Pazartesi 14:31 - Son Güncelleme 11 Aralık 2017 Pazartesi 15:49

Kura çekimi sonrası TRTSPOR'a açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bundesliga ikincisi Leipzig'i yendik. Bayern Münih çok güçlü bir ekip ancak biz çantada keklik değiliz" dedi.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eşleşmeyi TRTSPOR'a değerlendirdi.

Orman, şunları söyledi:

"Hepsi zor takımlar. Kimin iyi kimin kötü olduğunu da bilmiyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde Brugge çıkınca sevinmiştik ama elendik. Almanya Ligi'nin ikinci takımı Leipzig'i yendik. Bayern Münih tabii zor bir takım ama biz de çantada keklik değiliz. Daha iki ay var. Biz de iyi hazırlanacağız ve umutluyum açıkçası. Onların da mutlu olması lazım büyük bir kulüple oynayacaklar. Deplasmandaki maç ile ilgili olay çıkmaması da çok önemli. Deplasman maçlarına taraftar zaten gitmeyecek. İyi bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz."

"Umutsuz değilim"

Eşleşmeyi AA'ya da değerlendiren Orman, "Kolay bir rakip değil ama biz de onlar açısından kolay bir rakip değiliz. İki tane büyük kulüp mücadele edecek. Umutsuz değilim, umutluyum. Kim olsa da umutlu olurdum." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, gruplarda bir Alman takımıyla oynamış olmanın kendileri için bir avantaj olduğunu da vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz Bundesliga'nın lig ikincisini hem orada hem de burada yendik. Bayern Münih'i de yenebiliriz. Bende öyle bir öz güven var. Hayırlısı olsun diyelim. Şu anda transfer sezonu açılmadı o yüzden bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Almanya'ya taraftarımız gelmeyecek."

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih
Yükleniyor lütfen bekleyiniz