Futbol

Üçü de memnun değil!

09 Aralık 2015 Çarşamba 01:39 - Son Güncelleme 09 Aralık 2015 Çarşamba 00:39

Selçuk, Sneijder ve Podolski'den Astana maçı sonrası çarpıcı açıklamalar geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kazakistan'ın Astana ekibi ile 1-1 berabere kalarak adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdıran Galatasaray'da futbolcular, kritik karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ifade etti.

Selçuk: "Çok da iyi bir durumda değiliz"

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, son haftalarda çıkış yakaladıklarını belirtti.

Maça iyi başladıklarını ancak buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Galatasaraylı futbolcu, "Aslında 'Zor bir süreçten geçiyoruz' demek istemiyorum ama çok da iyi bir durumda olmadığımızı söyleyebilirim. Son 2-3 haftadır ivme yukarı doğru gidiyor. Bugün biz de kazanmak istiyorduk. Beklemediğimiz anda gol yedik. Bence bu sonucun yine de sevindirici olması gerekiyor çünkü ne olursa olsun UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz de bu yöndeydi" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'nin gelmesinden sonra ön liberoda farklı futbolcularla görev almasıyla ilgili olarak, "Kimle oynarsam oynayayım hem arkadaşıma yardımcı olmaya hem de takıma yararlı olmaya çalışıyorum. Bugün Chedjou ile takım için elimizden geldiğince mücadele etmeye çalıştık. Biz her maça kazanmaya çıkıyoruz. Bundan sonra da UEFA Avrupa Ligi'nde uzun bir yolumuz olduğunu düşünüyorum. İnşallah finale kadar gideriz" ifadelerini kullandı.

"Derbileri konuşmak bence yersiz"

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile derbi maçta karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Selçuk İnan, "Derbileri konuşmak bence yersiz. Sonuçta kimseyi motive etmenize gerek kalmıyor. Büyük maçlar aslında büyük oyuncuların kazandırdığı maçlardır. Bizde çok büyük, karakterli oyuncular var. Beşiktaş maçında galip gelmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder: "Yeteri kadar iyi değildik"

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ise maçın zor olacağını bildiklerini dile getirerek, "Bugün yeteri kadar iyi değildik ancak burada bir puanla UEFA Avrupa Ligi'ne gideceğimizi biliyorduk. Daha iyi olmamız gerekiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ilerlemek istiyorsanız zor olan bütün maçları kazanmanız gerekecektir" diye konuştu.

Sneijder, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maça da değinerek, "Derbi özel bir maç olacak. Daha iyi bir oyun ortaya koymamız lazım" şeklinde görüş belirtti.

 Podolski: "Avrupa Ligi'nde oynayacağız ama sonuçtan ve oyundan memnun değilim"

 Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski de maçta iyi bir mücadele ortaya koyamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Alman futbolcu, müsabakada elde ettikleri puanla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazandıklarını anımsatarak, "UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağız ama sonuçtan ve oyundan memnun değilim. Sahadaki oyuncular yüzde 100'ünü verdi ama böyle bir maçta 1-0 geriye düşüyorsak, işler zorlaşıyor. Yine de çabuk cevap vererek beraberliği aldık" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Mustafa Denizli'den maç sonrası itiraf!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz