Futbol

"Adana Demirspor adına kritik süreç başlıyor"

22 Nisan 2018 Pazar 19:19 - Son Güncelleme 22 Nisan 2018 Pazar 19:22

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Biz bu takımı ligde bırakmak için üzerimize düşen ne varsa zaten yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak inanılmaz derecede üzgün olduklarını belirtti.

İstedikleri sonucu elde edemediklerini kaydeden Uğur, şunları söyledi:

"Bugün galip gelseydik işin yüzde 99'unu bitirmiş olacaktık. Sonuçta mağlubiyet var ortada, bunun izah tarafı da yok. Adana Demirspor adına kritik süreç başlıyor. Özellikle önümüzdeki hafta Altınordu müsabakasının artık nasıl önem taşıdığını herkes biliyor. Kazanmak gerektiği kanaatindeyim. Artık bu saatten sonra direkt o müsabakaya odaklanacağız."

Mustafa Uğur, "Takımın ligde kalma ihtimali nedir?" şeklindeki soru üzerine, diğer takımlardan daha avantajlı olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Oynanmamış iki müsabaka var. Diğer takımlardan 2 puan öndeyiz. Sonuçta bir galibiyet alarak belki birçok şeyin önüne geçmiş olacağız. Ancak sonuçta oynanmamış müsabakalara da puan yazmak yanlış. Biz bu takımı ligde bırakmak için üzerimize düşen ne varsa zaten yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz