Futbol

Avcı: Sahada haksız bir rekabet vardı

21 Ekim 2018 Pazar 20:27 - Son Güncelleme 21 Ekim 2018 Pazar 20:33

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-0 mağlup eden Altay Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, galibiyetten dolayı oyuncularını kutlarken, rakiplerinin içinde bulunduğu durum nedeniyle sahada haksız bir rekabet olduğunu kaydetti.

Kardemir Karabükspor'un genç bir kadroyla mücadele etmek durumunda olduğunu hatırlatan Avcı, şunları söyledi:

"Gencecik, pırıl pırıl, 18-19 yaşındaki oyuncular, ellerinden gelen mücadeleyi sergilediler. Takımım adına taktiksel açıdan birçok değerlendirme yapabilirim ama yeri burası değil. Biz öz eleştiri yapacağız, hatalarımızı, artılarımızı göreceğiz. Sahada haksız bir rekabet vardı. Kardemir Karabükspor'u tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. İnşallah bu kriz ortamını fırsata çevirirler. Geçen sezon Tayyip ve Çağlar'ı kazandırdıkları gibi, yeni oyuncuları Türk sporuna kazandırırlar. 57 gün sonra gelen galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum ama bizim için önemli olan cuma günü oynayacağımız Denizlispor maçı."

Açıkgöz: Kırılgan yapımızı düzeltmemiz lazım

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Levent Açıkgöz ise "Kırılgan yapımızı bir an önce düzeltmemiz lazım." dedi.

Açıkgöz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyi çalıştıklarını söyledi.

Müsabaka öncesinde oyuncularının istekli ve arzulu olduklarını anlatan Açıkgöz, "Oyunun başlamasıyla bir hata yaparak erken gol yedik. Bunun ardından yediğimiz ikinci gol, oyuncularımızın düzen ve motivasyonunu düşürdü. Ondan sonra Altay takımı rahatlayarak hakimiyeti aldı. Bizim bu kırılgan yapımızı bir an önce düzeltmemiz lazım. Gol yemediğimiz zaman daha fazla direnç gösteriyoruz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz