Futbol

Cihan: Kazandığımız için mutluyuz

21 Şubat 2018 Çarşamba 20:32 - Son Güncelleme 21 Şubat 2018 Çarşamba 20:44

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, müsabakayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için bir puanın dahi sevindirici olmayacağı bir maça çıktıklarını belirtti.

Yüksek konsantrasyonla galip gelme arzusuyla oynadıklarını dile getiren Cihan, şöyle konuştu:

"Maçta hem fiziksel olarak yani yorulmadan 90 dakika boyunca iyi mücadele etmek hem de zihinsel olarak oyunda kalmak çok önemliydi. Rakibe pozisyon vermememiz gerekiyordu. Çünkü maç öncesi rakibimizi analiz ettiğimizde oldukça değişken oynayan, top becerisi yüksek oyunculardan kurulu bir takımdı. Dolayısıyla rakibimize fazla pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Giren oyuncuların katkısı da çok iyi oldu. Müsabakayı kazandığımız için çok mutluyuz."

Bir sonraki Gazişehir Gaziantep mücadelesinin de kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Cihan, o maça da iyi hazırlanmaları gerektiğini kaydetti.

- Bektaş: "On kişiyle ancak bu kadar mücadele edebilirsiniz"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade etti.

İlk yarı rakibe pozisyon vermediklerini vurgulayan Bektaş, maçı şöyle değerlendirdi:

"Çok iyi başladığımız ve mücadele ettiğimiz bir maçtı. Andreas Vasilogiannis'in ilk temasta sarı kart görmesi onu oyundan kopardı. Hücum hattı iyi olan bir Denizlispor'a karşı on kişiyle kaldığınız zaman ancak bu kadar mücadele edebilirsiniz. Çok güzel bir mücadele örneği gösterdik. Basit top kayıplarında veya kontratakta uzakta kaldığımızda kalemizde gol görüyoruz. Denizlispor'u da kutluyorum."

Bektaş, mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladığını, on kişiyken bile golü aradıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz