Futbol

İlhan Palut: Gol atmayı başaramadık

23 Mayıs 2019 Perşembe 00:15 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2019 Perşembe 00:33

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Pozisyonlar bulduk, gol atmayı başaramadık" dedi.

Spor Toto 1. Lig play-off mücadelesinde Adana Demirspor ile berabere kaldıkları müsabakanın ardından yaptığı açıklamada Palut, ilk maçta kendi sahalarına tur için dönecekleri bir skorun peşinde olduklarını belirtti.

Maça iyi başlayan ve topa sahip olan taraf olduklarını, fakat sonlara doğru Adana Demirspor baskısı olduğunu ifade eden Palut, şunları söyledi:

"Burada defansımız ve kalecimizin dikkati sayesinde ilk yarıyı berabere tamamladık. Ama ikinci yarının ilk 15-20 dakikasında oyuna tamamen hakim bir Hatayspor takımı vardı. Pozisyonlar bulduk, gol atmayı başaramadık. İlk maçtan 0-0 dönülen bir skor asla bir avantaj değildir. Tur ortada devam ediyor. Bize düşen bu maçtaki eksiklerimizi tamamlayıp ikinci maça çok daha fazla mücadele edip çok daha iyi futbol oynayıp özellikle gol bölgelerinde şehre çok istediği Süper Lig finaline doğru yolculuk yapalım."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz