Futbol

Karafırtınalar: "Çok önemli bir 3 puan aldık"

21 Ekim 2018 Pazar 00:56 - Son Güncelleme 21 Ekim 2018 Pazar 01:01

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Çok iyi oynamadığımız ama iyi mücadele ettiğimiz bir maçtı" diye konuştu. Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise iyi oynadıklarını ve maçı kaybetmeyi hak etmediklerini söyledi. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karafırtınalar, önemli bir 3 puan aldıklarını dile getirdi.

Oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir 3 puan aldık. Çok iyi oynamadığımız ama iyi mücadele ettiğimiz bir maçtı. Skorun bizim için çok daha önemli olduğu bir maçtı. Haftaya ligin derbisini oynayacağız, onun öncesinde kazanmamız önemliydi. Karşımızda çok diri bir Balıkesir takımı vardı. Rakibimiz bu ligin belki de en iyi pas yapan, geriden oyun kuran ve çok iyi forveti olan takımı. Buradan alınan her puan çok değerli. Üç puan bizim için çok daha değerli. Oyuncularımı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum."

"Elimizdeki maçı rakibe verdik"

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak ise futbolcularını pozitif oyunları sebebiyle tebrik etti.

Bulak, baskılı oynadıkları maçta bir pozisyon vererek mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Yenilgisi bulunmayan bir takıma karşı oynadık. Bütün deplasman maçlarını kazanmış, içeride sadece 2 beraberliği olan bir takım. Buna rağmen çok pozitif bir oyun vardı. Elimizdeki maçı rakibe verdik. Oyuncularım her şeylerini ortaya koydu. Tabii kadro derinliğimiz yok. Biz transfer yasağından dolayı bir türlü gerekli değişiklikleri yapamıyoruz. Ben oyuncularımı yürekli ve pozitif oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz ama böyle mağlubiyetleri hak etmiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz