Futbol

Rizespor'dan Hikmet Karaman'a tepki

16 Nisan 2018 Pazartesi 21:37 - Son Güncelleme 16 Nisan 2018 Pazartesi 21:38

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, eski teknik direktörü Hikmet Karaman'ın 200 bin dolarlık alacağı için kulübe haciz işlemi başlattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Rizespor'dan 3 yıl içinde 14 milyon 500 bin lira gelir elde eden Hikmet Karaman'ın 200 bin dolarlık alacağı için yapılan öteleme teklifini kabul etmediği bildirildi.

Yaşanan gelişme karşısında şaşkınlık yaşandığının dile getirildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Her fırsatta Rizespor'u ve Rizelileri çok sevdiğini vurgulayan Hikmet Karaman'ın şampiyonluk için kritik bir virajdayken haciz işlemi başlatmasının sevgi göstergesi olarak algılanamayacağı aşikardır. Rizespor'da görev yaptığı sürede kulübümüzün ciddi bir borç altına girmesinde büyük pay sahibi olan Hikmet Karaman'ın iki ayrı çekten oluşan 200 bin dolarlık alacağı için haciz işlemi başlatması sadece Rizespor'un değil aynı zamanda Türk futbolunun içinde bulunduğu soruna örnek teşkil etmektedir."

Başlatılan haciz işlemi sonrasında yeşil-mavili kulübün karşı dava sürecine gittiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hikmet Karaman dönemine ilişkin tüm çalışma ve hesaplar detaylıca incelenip kamuoyu ile paylaşılacaktır. Taraftarlarımız bilsinler ki, bugüne kadar gereken her şeyi yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu, sorumluluklarının farkında olup görevinin başındadır. Bu açıklama, haciz konusunun sosyal medyada gündem olması nedeniyle hazırlanmış olup kamuoyunu bilgilendirmek amacı taşımaktadır. Başkalarının hedefi kaos yaratmak olsa da Çaykur Rizespor'un tek hedefi Süper Lig'dir."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz