Futbol

''1 puan bile altın değerinde''

23 Eylül 2014 Salı 14:39 - Son Güncelleme 23 Eylül 2014 Salı 14:45

Kılıç: ''İçerde ve dışarıda alınan her puan çok önemli''

Spor Toto 2. Lig, Kırmızı Grup'ta sahasında İnegölspor ile 1-1 berabere kalan Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, rakipleri karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kılıç, Kahramanmaraşspor deplasmanında galip gelerek yakaladıkları çıkışı sürdürmek için İnegölspor karşısına çıktıklarını belirterek, "Geçen haftadan 2 sakat, 1 de kırmızı kart gören oyuncumuz takımda yer alamadı. 3 önemli oyuncumuzun eksikliğine rağmen iyi bir futbol oynadık ancak bunu sonuca yansıtamadık" dedi.

Oyunun hakim tarafının kendileri olduğunu ifade eden Kılıç, "Amacımız iç sahada taraftarlarımıza galibiyet hediye etmekti. İnegöl'de bu ligin en oturmuş ve iddialı ekiplerinden bir tanesi. Maçın başında yakaladığımız penaltıyı gole çeviremedik. Maçın kırılma anlarından biri buydu. Bir diğeri ise bulduğumuz golün hemen ardından kendi kalemize attığımız goldü. Bütün bunlara bakarak maçın mutlak hakimi bizdik. Hem rakibe savunmada pozisyon vermedik hem de hücumda birçok pozisyon yakaladık. Tamamen şanssızlık diyebileceğimiz bir maçı geride bıraktık" ifadelerini kullandı.

Kılıç, 1 puanın bile kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, "İnegölspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk ancak bizim grupta 1 puan bile altın değerinde. İçerde ve dışarıda alınan her puan çok önemli. Bu nedenle aldığımız 1 puanı da kazanç olarak görüyoruz ama genelde uyum sorununu aştıkça çok iyi bir ekip olup, çok iyi yerlerde olacağımızı söyleyebilirim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz