Futbol

Aydınspor 1923 11 hafta sonra mağlup

08 Aralık 2014 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 08 Aralık 2014 Pazartesi 17:44

Aydınspor 1923, 11 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Akif Başaran, 11 haftalık yenilmezlik serisini sonlandıran Centone Karagümrük mağlubiyetini, ligin liderini yenerek telafi edeceklerine inandıklarını söyledi.

Başaran, Centone Karagümrük deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin 11 haftalık yenilmezlik serisini sonlandırmasından dolayı üzüntülü olduklarını, bu müsabakada rakipten çok zeminle mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Vefa Stadı'nın zemininin sentetik çim olduğunu ve her fırsatta zeminden çekindiğini ifade ettiğini, futbolcularına da sıklıkla uyarıda bulunduğunu belirten Başaran, "Korktuğumuz başımıza geldi" dedi.

Başaran, müsabakanın ilk 18 dakikasında 2-0 geriye düştüklerini ve bocaladıklarını kaydederek, "Devre bitmeden toparlanarak farkı bire indirdik. İkinci yarıda daha üstün bir futbol sergiledik ama rağmen skoru değiştirecek golü bulamadık. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızı üzdük. Ancak bu kaybı telafi edecek gücümüz var. Ligin lideri Pendik'i yenerek bu kaybı telafi edeceğimize ve çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz