Futbol

Bursasporlu Okan İnegölspor'da

22 Temmuz 2014 Salı 17:24 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2014 Salı 17:27

Bordo-beyazlı ekip, Bursaspor'dan Okan Deniz'i transfer etti.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Bursaspor'dan Okan Deniz'i transfer etti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün mali asbaşkanı Oktay Can, Bursaspor'un oyuncusu Okan Deniz ile anlaştıklarını söyledi.

Genç oyuncunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu ifade eden Can, ''Bursasporlu Okan Deniz ile anlaşmış bulunmaktayız. Geçen sezonu süper lige çıkan Balıkesirspor forması altında geçiren Okan kardeşimiz, kendisine sunulan onlarca transfer teklifine rağmen İnegölspor kulübünü seçerek bizleri sevindirmiştir. Okan, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla Türk futbolunda kendisinden söz ettirecektir. Biz kendisinden fazlaca ümitliyiz. Şaban hocamızın raporu doğrultusunda forvet noktasındaki transferi gerçekleştirdik. Diğer mevkilerle ilgili transferleri de teknik heyetin bize vereceği rapor doğrultusunda gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Can, transferin gerçekleşmesinde kendilerine yardımcı olan Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ile Yeşil Bursa Kulüp Başkanı Mehmet Küçükyalçın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Okan Deniz ise transferinin iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, ''Geçen sezonda İnegölspor beni istemişti. Yöneticilerle dün bir araya geldik. Allah razı olsun hepsi çok iyi insan. Ben bu ortamı hissettiğim için buraya geldim. İnegölspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladım. Kendimden daha çok İnegölspor'un başarısını düşünüyorum. İnşallah hep beraber takımı PTT 1. Lig seviyesine ulaştırırız'' diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz