Futbol

Diyadin mutlu başladı

26 Ekim 2014 Pazar 11:00 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 11:03

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, ilk maçtan memnun.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Ligin ilk yarısını istediğimiz yere yakın bitirsek bile amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Diyadin, dünkü müsabakada 70. dakikaya kadar rakiplere pozisyon vermediklerini, futbolcularla 2-3 gün beraber olmalarına rağmen oyuncuların ilk maç için özellikle oyun disiplini, sahadaki yayılışları, arzularının üst seviyede olduğunu söyledi.

İlk yarıda da iyi oynamalarına rağmen sadece gol bulamadıklarını kaydeden Diyadin, şöyle konuştu:

"Oyunculara ne söyleniyorsa yapmaya çalışmaları sevindirici. Zamanla takım oyununun ortaya çıkması lazım. Dünkü müsabakadan da gayet memnunum ilk maç olmasına rağmen. Bu şekilde devam edip, kendi geliş amacıma da uygun bir hedefi yakalamamız lazım. Zaten Göztepe'ye yakışan budur, hedefimize ulaşmak için oyuncularımla ne katkı verebilirsem vermeye çalışacağım."

Diyadin, fizik olarak zamanla daha iyi olacaklarını belirterek, "Fizik olarak biraz sıkıntımız var. Bazı oyuncular dün ilk kez forma giydi, bazıları oyundan düştü. Ligin ilk yarısını istenilen yere yakın bitirsek bile amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Göreve gelene kadar oynanan maçlarda 12-13 oyuncunun kullanıldığını kaydeden Diyadin, "Önümüzde bir hazırlık dönemi yok, antrenmanlarla, maç kondisyonlarıyla devam edeceğiz. Devre arasına kadar büyün oyuncularda faydalanacağız" diye konuştu.

Diyadin, ilk maçına taraftarların önünde çıkmak istediğini ancak ceza nedeniyle bunun gerçekleşmediğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Herkes Göztepe'de oynamış ve katkı sağlamıştır ama benim yer aldığım dönemde futbolcu taraftar ilişkilerimiz farklıydı. Buraya gelişimin en önemli sebeplerinden biridir Göztepe taraftarı. Sevdiğim ve sevildiğim yere geldiğimi biliyorum. İlk maçım olmasına rağmen onlardan faydalanamadık. Onların da desteklerini arkamıza aldığımızda neler olacağını biliyorum."

Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Cizrespor ile oynayacakları maça ilişkin olarak da zor bir deplasmana gideceklerini kaydeden Diyadin, "Severek gidip, maçımızı oynayacağız. Oynamayan arkadaşlarımız var, karma şeklinde bir kadro yapacağız. Benim düşüncem hangi maç olursa olsun kazanma adınadır. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok. Çünkü bizim asıl hedefimiz lig tabii ki" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz