Futbol

Fethiyespor'un şansı döndü

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:18 - Son Güncelleme 26 Ocak 2015 Pazartesi 17:26

Fethiyespor, ligin 2. devresindeki ilk galibiyetini Ofspor deplasmanında aldı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, ligin ikinci devresindeki ilk galibiyetini Ofspor deplasmanında alarak şansını döndürdü.

Teknik direktör Beyhan Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Ofspor'u Emre Okur'un penaltı golüyle 1-0 yenerek 3 puanla döndüklerini söyledi.

Lacivert-beyazlı takımın bu galibiyetle ligde 14. sıraya yükseldiğini belirten Çalışkan, zor bir deplasman olmasına rağmen futbolcuların olayın bilincinde oynayarak maçı kazandıklarını anlattı.

Çalışkan, maçın özellikle ilk yarısında tüm hakimiyetin takımlarında olduğunu, 90 dakika boyunca iyi pas yapıp, disiplinli oynadıklarını ifade etti.

Yakaladıkları birçok pozisyonu değerlendiremediklerine işaret eden Çalışkan, şöyle konuştu:

"İkinci yarı golle başladık. Penaltıda Emre golü attı. 60. dakikada Emre'nin çok talihsiz bir biçimde istemeden ayağı kaydı ve rakibe faul yaptı. Hakem kasti olarak değerlendirdi ve oyun dışı kaldı. Kırmızı kart gördüğümüz dakikaya kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Kırmızı karttan sonra 10 kişi kalınca rakip biraz daha etkili gelmeye başladı. Takım halinde doğru savunma yaparak rakibe gol fırsatı vermedik. Futbolcularım çok koştular ve iyi mücadele ettiler. Dönüm maçıydı. Kazandığımız için mutluyuz."

Çalışkan, hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Tavşanlı Linyit maçını da kazanıp bir seri yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz