Futbol

''Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık''

01 Eylül 2014 Pazartesi 15:25 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 15:29

Tolgay Kerimoğlu: "Bu sürecin atlatılması maksimum 2 haftayı bulur''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını savundu.

Kerimoğlu, lige galibiyetle başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Kalemizde çok kötü 2 gol gördük. İlk golü penaltıdan yedik. Hakemin penaltı ile ilgili vermiş olduğu karar yerinde değildi. Diğer golü ise sahamızdan çıkarken kaptırmış olduğumuz bir top ile kalemizde gördük. Sonuçta yemememiz gereken gollerdi" dedi.

Yeni transferlerin takıma henüz adapte olmadığını gördüğünü belirten Kerimoğlu, şunları söyledi:

"Bu sürecin atlatılması maksimum 2 haftayı bulur. Buna rağmen oyuna asılan, net 2 pozisyondan yararlanamayan taraftık. Şayet penaltı verilmemiş olsaydı maç dengede bitebilirdi. Karşılaşmada 2 fark ile geri düşmüş olmamıza rağmen iyi oynayan, oyuna hep ortak olan taraftık ama sahadan istediğimizi alamadık. Özellikle ilk golü bulduğumuz ikinci yarının başlarından itibaren rakip kaleye çok yüklendik. Bulduğumuz pozisyonları da gole çeviremeyince, Yeni Malatyaspor deplasmanından puansız olarak ayrıldık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz