Futbol

İnegölspor'da kongre kararı!

30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:48 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:50

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da yönetim kurulu, kongre kararı aldı.

Basın Sözcüsü Emrah Erim, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezon başı önlerine koydukları PTT 1. Lig'e çıkma hedeflerini gerçekleştiremediklerini, bu nedenle taraftarlardan ve ilçe halkından özür dilediklerini söyledi.

Geçen yıl gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu olarak 2 yıllığına göreve geldiklerini hatırlatan Erim, "İnegölspor'un maddi dengesini, bu halkın bütünlüğünü bozmadan, insanları ayırmadan yöneticilik yapmaya çalıştık. Kimilerine göre başarılı olduk, kimilerine göre olamadık" dedi.

Erim, 2014'te gerçekleştirilen genel kurulda yönetime talip olurken "Biz bu takımı PTT 1. Lig'e çıkarmak istiyoruz" dediklerini hatırlatarak, "Penaltılarla veya başka bir şekilde biz bunu başaramadık, olmadı. Olmayınca da yapacak tek bir şey kalıyor, kongreye gitmek. Önümüzde mali kongre vardı. Mali kongreyi seçimli kongreyle birleştiriyoruz. İnegölspor'un kongre sürecini başlatıyoruz. Bundan sonra yönetimin içerisinden aday olabilir, dışarıdan aday olabilir. İnegölspor için hayırlısı neyse, doğru olan neyse o olsun" diye konuştu.

Etiketler : İnegölspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz