Futbol

Kocaeli Birlikspor'a Göz-Göz çelmesi

24 Kasım 2014 Pazartesi 16:45 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 16:50

7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kocaeli temsilcisi, Göztepe'ye boyun eğdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi, dün deplasmanda Göztepe'ye 2-1 kaybetmesiyle sona erdi.

Son mağlubiyetini 6'ncı haftada deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek alan Kocaeli temsilcisi, daha sonra yaptığı maçlardan 5 beraberlik, 2 de galibiyet elde etti.

Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, AA'ya yaptığı açıklamada, beklemedikleri sonuçla Kocaeli'ne döndüklerini belirterek, Göztepe'nin ilk yarı iyi mücadele ettiğini ve 1-0 geriye düştüklerini söyledi.

İkinci devrede oyunda dengeyi sağlayarak beraberlik golünü attıklarını ifade eden Kandemir, bu süreden sonra birçok pozisyon kaçırdıklarını kaydetti.

Kandemir, futbolun hata affetmediğini dile getirerek, "Daha sonra kalemizde golü gördük ve 2-1 kaybettik. Göztepe gibi güçlü bir takıma kaybetmek anormal değil ama yine de üzgünüz. Kazanmamız gereken bir maçtı ama olmadı. Ligin ilk yarısının sona ermesine 3 maç var, bu karşılaşmaların hepsini kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz