Futbol

"Orduspor iyi yerlerde değil"

07 Temmuz 2015 Salı 15:44 - Son Güncelleme 07 Temmuz 2015 Salı 15:47

Yaşar Pamuk "Orduspor hem maddi hem de sportif anlamda iyi yerlerde değil."

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor'un hem maddi hem de sportif anlamda iyi yerlerde olmadığını belirterek, "Bunu tersine çevirebilmek için hep birlikte mücadele etmek durumundayız" dedi.

Pamuk, kulübün Durugöl Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, 4 Temmuz'da yapılan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına seçildiğini anımsattı.

Orduspor'u iyi yerlere getirmek için aday olduklarını belirten Pamuk, "Orduspor'un yönetimi tek başına bir hiç. Bu nedenle herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte kenetlenirsek, birlikte mücadele edersek başarılı oluruz. Aksi takdirde başarılı olma şansımız yok. Orduspor hem maddi hem de sportif anlamda iyi yerlerde değil. Bunu tersine çevirebilmek için hep birlikte mücadele etmek durumundayız. Orduspor üzerinde herkesin söz hakkı var. Bu takımı beraber yöneteceğiz" ifadesini kullandı.

Pamuk, istediklerini yapmaları durumunda Orduspor'un sıkıntılarından kurtulup, eski günlerine geri döneceğine inandığını vurgulayarak, yönetim olarak bu işin altına gövdelerini koyduklarını söyledi.

Orduspor'un borcu

Orduspor'un yaklaşık 47 milyon liralık borcunun genel kurulda ibra edildiğini ancak buna rağmen gerekli incelemeleri ayrıntılarıyla yapacaklarını kaydeden Pamuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz başkalarıyla hesaplaşmak için seçilmedik ama bir şartla. Biz yeminli mali müşavirlerle ve bağımsız deneticilerle Orduspor'un en ince noktasına kadar incelenmesini, bağımsız denetim firmalarına yaptıracağız. Bunun karşılığında bir şey çıkarsa gereği yapılacak. Şu anda bu incelemeleri yapmadan kimseyi zan altında bırakmayız. Kamu vicdanı adına bütün hesaplar, kitaplar, yapılan işler incelenecek. İncelemelerin ardından hiçbir şeyi saklamadan kamuoyuyla paylaşacağız. Bir şey ortaya çıkarsa ibra falan bir hiçtir, usulsüzlük varsa bu ibra kimseyi kurtarmaz."

Pamuk, yönetimi devraldıktan sonra karşılarında boş bir kasa bulduklarını belirterek, "Bundan sonra bu kasa nasıl dolar, bunun hesapları içinde olacağız. Daha önce yöneticilik yaptığımız dönemde kasasında para olan bir Orduspor bırakmıştık. Şimdi yine kasasında para olan bir Orduspor olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Pamuk, görevlendirdiği iki yöneticinin federasyona gittiğini, hangi futbolcuya borç olup olmadığını araştırdıklarını, buna göre transfer yasağını kaldırmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz