Futbol

Orduspor'dan "Bir sepet fındık"

02 Eylül 2015 Çarşamba 12:28 - Son Güncelleme 02 Eylül 2015 Çarşamba 12:32

83 milyon lira borcu olan Orduspor, "Bir sepet fındık" kampanyası başlattı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren ve yaklaşık 83 milyon lira borcu bulunan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor "Bir sepet fındık" kampanyası başlattı.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor'un eski yönetimden kalan borcunun çok ciddi rakamlara ulaştığını, bu borcun üstesinden elbirliğiyle gelmek istediklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Orduspor'un eski borçlarından kurtulmaya çalıştıklarını ancak işlerinin kolay olmadığını belirten Pamuk, "Yükümüz ağır. Bu borcun üstesinden ancak elbirliğiyle geliriz" dedi.

Pamuk, kulüp olarak yeni bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, "Ordu Türkiye'de en çok fındık üretilen illerin başında geliyor. Bu anlamda bir sepet fındık kampanyası başlattık. Başlattığımız kampanya kapsamında gücü yeten herkesin kulübümüze fındık bağışlamalarını bekliyoruz. Başlattığımız bu kampanya sembolik olup herkesi kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Pamuk, bu kampanyanın yanı sıra taraftarların kulüplerine üye olarak da sahip çıkabileceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan başlatılan kampanyanın ardından bazı taraftarlar, kulübün Durugöl Tesisleri'ne getirdikleri bir sepet fındığı kulüp başkanı Yaşar Pamuk'a teslim etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz