Futbol

Ordusupor'da kriz formaları vurdu!

22 Ağustos 2014 Cuma 21:11 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2014 Cuma 21:14

Orduspor'daki maddi kriz, taraftar formalarını da etkiledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, ekonomik kriz nedeniyle taraftar formalarının üretimine henüz başlayamadığını duyurdu.

Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2014-2015 sezonunda takımın giyeceği formalar hakkında taraftarlar tarafından birçok soru yöneltildiği belirtildi.

Yeni sezona takımın yeni formalarla başlaması ve store mağazalarında taraftarlara yeni sezon formalarını sunmak için çalışmaların tamamladığı vurgulanan açıklamada, "Bilindiği üzere Orduspor'umuzun bu sezon antrenman malzemelerini ve sahada giyeceği formaları Umbro firması üretmektedir. Bu formaların ve antrenman malzemelerinin maliyetini ise reklam karşılığında PTT finanse etmektedir. Orduspor Store 52 mağazamızda taraftarlarımız için üretilen formaların maliyetini ise kulübümüz karşılamak zorundadır. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz nedeniyle taraftar formalarımızın üretimine henüz başlayamadığımızı üzülerek belirtmek istiyoruz" denildi.

Ön satış yapılarak formaların satılacağı ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Amacımız elbette yeni sezonda takımımızın giyeceği yeni formaları taraftarlarımıza da sunabilmektir. Bu kapsamda, hem kulübümüze katkı sağlayabilmek hem de yeni formalarımızı tüm taraftarlarımıza ulaştırabilmek için ön satış sistemi ile forma satışı yapmaya karar vermiş bulunuyoruz. Taraftarlarımız formaların dikimini beklemeden ön ödeme yaparak forma alımına başlayabilecekler. Bu vesile ile taraftar formalarının daha seri bir şekilde üretilebilmesi için ciddi bir kaynak oluşturabiliriz. 2014-2015 sezonunda takımımızın giyeceği üç çeşit forma bulunmaktadır. İsteyen taraftarlarımız Orduspor Store 52 mağazamıza giderek ödemelerini yapıp, kimlik fotokopisini bırakarak, formalarını sipariş edebilirler. Ayrıca 'cafestore52.com' internet sitemiz üzerinden de online olarak ön ödemeli forma siparişi verebilirler. En geç bir ay sonra sipariş veren taraftarlarımız istedikleri model formasına kavuşabilecektir."

Formaların fiyatları belirlendi

Yeni sezon formalarının fiyatının 100 lira olarak belirlendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Taraftarlarımız ve kuruluşlarımız daha fazla sayıda forma alabilir, daha fazla miktarda ödeme yapabilir ve böylelikle formalarımızın store mağazamızda daha hızlı bir şekilde yer alabilmesi için destekte bulunabilirler. Bugün Orduspor için birlik olma, destek olma zamanıdır. Ön ödeme sistemi ile forma siparişi vererek, bu kriz ortamından kulübümüzü bir nebze olsun kurtarabiliriz. Gelin hep birlikte herkese örnek olacak bir başarı hikayesini hep birlikte yazalım."

Etiketler : OrdusporPTT 1. Lig
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz