Futbol

Tepecikspor'da ayrılık

21 Ekim 2014 Salı 14:41 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 18:02

Spor Toto 2. Lig ekibi, teknik direktör Armağan Turhan ile yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tepecikspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Armağan Turhan'ın görevine son verildi.

Tepecikspor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yaptıkları yönetim kurulu toplantısında Armağan Turhan ve ekibinin durumunun masaya yatırıldığını belirterek, "Son haftalarda alınan kötü neticeler, camiamızı olumsuz yönde etkilemiştir. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrasında teknik direktör Armağan Turhan ile yolların ayrılması yönünde karar verdik" diye konuştu.

Armağan Turhan'ın takıma önemli katkıları bulunduğunu, ancak kan değişikliğinin fayda sağlayacağını düşündüklerini aktaran Eyüboğlu, "Kendisine, Tepecikspor camiasına bu zamana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki teknik direktörlük yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Eyüboğlu, yeni teknik kadronun oluşması için gerekli arayışların devam ettiğini, en kısa sürede yeni teknik ekiplerini basına tanıtacaklarını ifade etti.

Yeni teknik kadro oluşana kadar takımı Altyapı Koordinatörü Şenol Demir çalıştıracak. Demir'in yardımcılıklarını ise altyapı antrenörlerinden Ufuk Çam, Ferruh Eren ve Akın Karagöz üstlenecek.

Kırmızı Grup'ta yaptığı 9 maçta sadece 1 galibiyet alan Tepecikspor, 4 beraberlik, 4 de mağlubiyetle 7 puan topladı ve 15. sırada yer alıyor.

Armağan Turhan'ın açıklamaları

Öte yandan teknik direktör Armağan Turhan, kulübün kendisini gönderdiği yönündeki açıklamayı yalanladı.

Turhan, yaptığı yazılı açıklamada, görevine son verilmesi gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını, kendisinin görevi bıraktığını kaydetti.

Armağan Turhan, "Kırklarelispor ile oynadığımız müsabaka öncesi oyuncularımla tek tek vedalaşıp helalleştim. Bu maçtan çıkacak netice ne olursa olsun Armağan Turhan ve ekibi olarak, karşılıklı anlaşarak dostane bir şekilde yollarımızı ayıracağımızı deklare etmiştim. Tepecikspor camiasıyla hiçbir sorunum ve sıkıntım yok. Sadece iyi neticeler alamadık ve şanssız giden bazı durumlar vardı. Görevime son verilmedi, biz ekip olarak istifa ettik ve camianın önünü açtık. Bundan sonraki dönemlerde Tepecikspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz