Futbol

TFF'den Aydınspor 1923'e ziyaret

21 Kasım 2014 Cuma 00:19 - Son Güncelleme 21 Kasım 2014 Cuma 00:22

TFF Profesyonel Kurul Başkanı Koşar, Aydın ekibine stat konusunda söz verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Kulübü'nü ziyaret etti.

Koşar, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, TFF İzmir Bölge Müdürü Hamdi Kutval ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı ile geldiği kulüpte, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet tarafından karşılandı.

Aydın'a futbolla ilgili ikinci kez geldiğini belirten başkan Arif Koşar, "Futbolcuların sağlıklı bir şekilde futbol ve spor yapma olanakları önemli. Belediyenin desteğini almak, belediye ile beraber olmak bu kulübün devamı için uygun. Aydın, Süper Lig görmüş bir il. Bazı belediyelerimizde, sporu bir sorumluluk haline getirmeyen belediye başkanlarımız var. Bu da bize üzüntü veriyor" dedi.

Aydınspor 1923'ün daha üst liglerde yer alması gerektiğini savunan Koşar, "Bu lig, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da yakışmaz. Sizin Süper Lig'e çıkmanız lazım. Herkes bu takımın arkasında durmalı ve hedefe kadar götürülmeli" diye konuştu.

Aydın'ın stat ihtiyacı

Aydın'ın 17 bin kişi kapasiteli İstanbul Başakşehir'deki gibi bir stada ihtiyacı olduğunu ifade eden Koşar, şunları kaydetti:

"Büyük stadın maliyeti ve bakımı da fazla. Böyle stadın da ayakta durması çok zor. Büyük stada karşıyım. Aydınspor 1923 bu yıl istikrarlı bir şekilde yürüsün, belediye ile beraber ben de stadınızı yapacağım. Belediye altyapısını yapacak, ben de en kaliteli çimini yapacağım. Adnan Menderes Stadı'nın zeminini yapın, buraya play-off maçları vereyim. Söz veriyorum. Tesis konusunda iki adım atılsın, ben beş adım atacağım."

Ziyaret sonunda, Aydınspor 1923 yöneticileri, heyete çiçek vererek, incir hediye etti.

TFF heyeti, sonrasında Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor Kulübü'nü de ziyaret etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz