Futbol

Bayburt 3. Lig'de!

10 Mayıs 2014 Cumartesi 23:01 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2014 Cumartesi 23:05

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, Mardinspor'u 3-0 yendi.

Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2. Tur maçında Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, Mardinspor'u 3-0 yenerek Spor Toto 3. Lig'e yükseldi.

Maçın ardından sahaya inen iki takım taraftarları arasında arbede çıktı. Elindeki Türk bayrağıyla sahada tur atan ve galibiyet sevinci yaşayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor taraftarı bir kişi, bazı kişilerin saldırısına uğradı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi. Yaşanan arbedede yaralanan Mardinsporlu bir taraftar, ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Taraftarların sakinleştirilmesinin ardından, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'a kupası, Malatya Valisi Vasip Şahin tarafından verildi. Bayburt ekibinin futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Stat: İnönü

Hakemler: Öner Fırat, Mustafa Canker, Düzgün Murat Zincidi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor: Sezgin, Süleyman, Kazım (Dk. 88 Alper), Hakan, Çetiner, Hakkı (Dk. 87 Gökhan), Fatih, Erhan (Dk. 89 Oğuzhan), Erçin, Recep Serkan, Yahya

Mardinspor: Şahin (Dk. 77 Seyfettin), Zafer (Dk. 87 Fatih), Mehmet Vahit, Hıdır, Selman, Recep Akkaya, Emrah (Dk. 60 Talat), Abdullah, Kenan, Hasan, Mehmet Kayra

Goller: Dk. 45+2 Kazım, Dk. 49 Recep Serkan, Dk. 70 Hakan (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Kazım, Dk. 30 Çetiner (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor), Dk. 26 Hasan, Dk. 30 Selman, Dk. 82 Mehmet Kayra (Mardinspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+2 Sezgin (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz