Futbol

Sakaryaspor'da borçla ilgili önemli adım

24 Kasım 2014 Pazartesi 17:48 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 17:51

3. Lig ekibi Sakaryaspor, borçlarını yapılandırdı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, kulübün borçlarını yapılandırdıklarını belirterek, "Yapılandırmadan sonra iki vergi dairesi ve SGK'ya iki ayda bir 437 bin 521 lira 28 kuruş ödeyeceğiz" dedi.

Aydın, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, kulübün borçlarını ödemek için yapılandırma imkanından faydalandıklarını söyledi.

Vergi daireleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarını yapılandırdıklarına dikkati çeken Aydın, "İki vergi dairesine iki ayda bir 366 bin 547 lira 95 kuruş, SGK'ya da 70 bin 973 lira 33 kuruş ödeyeceğiz. Yapılandırmadan sonra iki vergi dairesi ve SGK'ya iki ayda bir 437 bin 521 lira 28 kuruş ödeyeceğiz" diye konuştu.

Aydın, yapılandırmadan istifade etmedikleri takdirde elde edecekleri gelirden borçlar için kesinti yapılacağını kaydederek, kesilecek paranın faize bile yetmeyeceğini, Sakaryalıların desteğiyle kulübün borç yükünden kurtulacağını dile getirdi.

Takımın sportif başarılarının kendilerini memnun ettiğini belirten Aydın, "Havayı yakaladık ama ayaklarımızı yerden kesmeyeceğiz çünkü 21 maç kaldı, 63 puan yapar. Onun için havaya girelim ama ayaklarımızı yerden kesmeyelim. Sakaryaspor'un bulunduğu yeri hep yadırgıyoruz, yeri burası değil, en kötü 'PTT 1. Lig' diyoruz. Bunun için zaman vermek yanlış ama 'doğru işler yaparsak çok uzun süre geçmeden inşallah hedeflenen yere ulaşılır' diyorum" şeklinde konuştu.

"Şehrin havası bizi çok memnun, mutlu ediyor" diyen Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yanlış iş asla yapmayacağız' diyoruz. Geçmişteki hatalardan bu şehir ciddi fatura ödedi. Bir daha öyle hatalar yapmadan bu işi götürmek zorundayız. Devre arasına 4 maç kaldı. Bu 4 maçı da değerlendirirsek ilk yarıyı iyi puanla kapatırsak, inşallah ikinci yarıya da iyi başlangıç yaparız. Avantajlı bir konum var. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Hepsinin aynından öpüyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz