Futbol

Sakaryaspor'da Özdemir dönemi

02 Mart 2015 Pazartesi 16:13 - Son Güncelleme 28 Eylül 2015 Pazartesi 17:43

Sakaryaspor teknik direktör Osman Özdemir'le anlaştı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor, teknik direktör Ercüment Coşkundere'yle yolların ayrılmasının ardından Osman Özdemir'le sözleşme imzaladı.

Özdemir'in yardımcılığını Eyüp Taş, Okan Gedikali ve Sadettin Türk yapacak.

Kulüp başkanı Selahattin Aydın, yeni teknik direktörün Sakaryaspor camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dün akşam 2-1 kaybettikleri Silivrispor maçının ardından Ercüment Coşkundere'yle konuştuklarını belirterek, "O da takımın önünü açmak istediğini, taze kanın faydalı olacağını düşündüğünü söyledi, istifası etmek istedi biz de kabul ettik" ifadesini kullandı.

Bugün de Osman Özdemir'le görüşüp anlaştıklarını ifade eden Aydın, yeni teknik direktörün yarın 15.00'te takımla ilk antrenmanına çıkacağını açıkladı.

Selahattin Aydın, takımda bir değişikliğe gidilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Onun için hocayla bir değerlendirme yaptık. Bir kan değişikliği gerekiyordu, biz de böyle düşündük, hoca da bu konuda anlayışlı davrandı, kendi teklif etti. Bakacağız bundan sonra, takıma güvendiğimizi söyledik ama bir şey yapmamız lazımdı onu da teknik direktör değişikliğiyle yaptık. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah Sakaryaspor'u güzel günler bekliyor. Osman Hoca kariyerli bir hoca. Sakarya'nın da çocuğu" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz