Futbol

Ünyespor'da mali kriz

26 Nisan 2014 Cumartesi 17:59 - Son Güncelleme 26 Nisan 2014 Cumartesi 18:11

"Otobüsün mazotundan tutun birçok ihtiyacımızı temin etmekte güçlük çekiyoruz"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'tan Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşen Ünyespor'da futbolcular, ekonomik kriz nedeniyle takım otobüsüne yakıt alınamadığı için kulübe ait otomobille antrenman sahasına gitmek zorunda kaldı.

Manavgat Evrensekispor maçına hazırlanan Ünyespor'da, ekonomik kriz nedeniyle futbolcular zor durumda. Takım otobüsüne mazot alınamadığı için kulübe ait otomobilin deposuna aralarında topladıkları parayla yakıt dolduran futbolcular, kulüp binasından Cevizdere mevkisindeki sentetik sahaya bu araçla gidebildi.

Ünyespor Kulübü Başkanı Ömer Zorlu, ekonomik açıdan çok zor durumda olduklarını belirterek, "Otobüsün mazotundan tutun da birçok ihtiyacımızı temin etmekte güçlük çekiyoruz. Bütün yük benim sırtımda" dedi.

Kulübün giderlerini karşılayacak ekonomik gücü olmadığını belirten Zorlu, şunları söyledi:

"Personel maaşları ödenemedi, personel zor durumda. Futbolcular zor durumda. Elimden geldiği kadar masraflarını karşılamaya çalışıyorum. Maalesef sezon sonuna geldik, hiçbir yerden desteğimiz yok. Her ne kadar bu takım küme düşmüş olsa da neticede önümüzdeki maçları oynaması gerekiyor. Bunun için ufak tefek de olsa desteğe ihtiyacımız var. Bir sonraki hafta İstanbul Çıksalınspor maçı için deplasman giderlerini karşılayacak durumda değiliz."

Zorlu, destek bulamadıkları takdirde İstanbul'a gidemeyeceklerini söyledi.

Ünyesporlu futbolculardan Erkan İnan ise "Buraya dışarıdan gelen arkadaşlar var. Dışarıda bir gün antrenmana çıkılmadığında ortalığın karıştığını söylüyorlar. Biz, Düzyurtspor maçına gidemedik, antrenmana çıkamadık" dedi.

Kulübe ait otomobille antrenman sahasına gitmek zorunda kaldıklarını anlatan İnan, "Kendi başımıza bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz