Futbol

12 yıl sonra bir ilk olabilir!

30 Eylül 2014 Salı 10:39 - Son Güncelleme 30 Eylül 2014 Salı 13:13

İsmail Kartal için tehlike çanları erken çalmaya başladı...

Fenerbahçe’yi şampiyon yapan Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından Aziz Yıldırım’ın bizzat takımın başına getirdiği İsmail Kartal için tehlike çanları erken çalmaya başladı...

Kulüpte 4 yıldır yardımcı antrenörlük yapan Kartal, takımın başına geçtikten sonra Olympiakos ve Roma hazırlık maçlarında oynattığı futbolla güven vermişti. Galatasaray karşısında da Süper Kupa’nın kazanılması, Kartal’ın 4. yıldız için çok önemli olan bu sezonda şampiyonluğu getireceği fikrini güçlendirmişti. Ancak Süper Lig’in start almasıyla birlikte İsmail Kartal da tartışılmaya başlandı...

Karabük maçında alınan zor galibiyet ve Trabzon karşısındaki etkisiz oyunla gelen bir puan, eleştiri oklarının deneyimli hocaya çevrilmesine neden olmuştu. Gaziantepspor maçında bitime 7 dakika kala gelen penaltı golüyle elde edilen galibiyete rağmen de tepki toplayan İsmail Kartal, son Akhisar mağlubiyetiyle iyice gözden düşerken, geleceği için de çeşitli dedikodular yapılmaya başlandı.

AZİZ YILDIRIM GÜVENİYOR AMA...

Maç sonlarında yaptığı açıklamalarda kullandığı ifadeler de eleştirilen İsmail Kartal için camia harekete geçti. Kartal gelmeden önce muhalif bakanların yanı sıra önceleri daha ılımlı olanlar bile fikir değiştirdi. Taraftarın da pek sıcak bakmadığı İsmail Kartal için Fenerbahçe’nin ligdeki 4 maçı kader niteliği taşıyor. Arka arkaya T.Konya, G.Saray, G.Birliği ve Beşiktaş ile mücadele edecek olan Sarı-Lacivertli takımda teknik patron Kartal’ın, bu sınavlarda bekleneni verememesi halinde gönderileceği iddia ediliyor. Ancak bir kesim de Aziz Yıldırım’ın İsmail Kartal’a güveninin sonsuz olduğunu ve hiçbir durumda görevine son vermeyeceğini belirtiyor.

12 YIL SONRA BİR İLK OLABİLİR

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın görevine son verilmesi halinde uzun yıllardır yaşanmamış bir ilk gerçekleşecek. Aziz Yıldırım başkanlığının son 12 yılında, yani 2002-2003’ten beri sezon içinde teknik direktör değiştirmemiş ve takımın hali ne olursa olsun yıl bitene kadar sabır göstermişti. Fakat bu sezonun “4. yıldız sezonu” olması ve şampiyonluğun mali durum açısından da kritik önem taşıması sebebiyle işler değişebilir.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz