Futbol

168 gün sonra...

31 Ekim 2014 Cuma 20:35 - Son Güncelleme 31 Ekim 2014 Cuma 23:09

A takıma alınan Sabri Sarıoğlu, bu sezonki ilk resmi maçına 11'de çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'ın kadrosunda önemli değişikliklere gidildi.

Teknik direktör Cesare Prandelli, son oynanan ve 4-0 kaybedilen İstanbul Başakşehir müsabakasının ilk 11'inde, sakatlıktan dönen oyuncularla birlikte 7 değişiklik yaparak takımını Kasımpaşa karşısına çıkardı.

İtalyan teknik adam, İstanbul Başakşehir maçına ilk 11'de başlayan oyunculardan, sakatlığı bulunan Melo'nun dışında, Dzemaili, Sneijder, Hakan Balta ve Tarık Çamdal'ı yedek soyundururken, Koray Günter ile Veysel Sarı'yı ise ilk 18'e almadı.

Kasımpaşa karşısında bu oyuncuların yerine Hamit Altıntop, Alex Telles, Chedjou, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak ve Sabri Sarıoğlu forma giydi.

Sabri ilk 11'de döndü

Sezon başı planlamasında, kadroda düşünülmediği belirtilerek 21 yaş altı takımına gönderilen Sabri Sarıoğlu, yeniden A takıma dönmesinin ardından ilk maçına 11'de başladı.

Göreve gelen başkan Duygun Yarsuvat yönetiminin kararıyla tekrar A takıma alınan tecrübeli oyuncu, bu sezonki ilk resmi karşılaşmasına Kasımpaşa karşısında ve ilk 11'de çıkmış oldu.

Sarı-kırmızılı ekiple son resmi maçını, geride kalan sezonun son haftasında 17 Mayıs 2014'te yapılan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında oynayan Sabri, aradan geçen 168 günün ardından tekrar formasına kavuşmuş oldu.

Sabri Sarıoğlu, Türk Telekom Arena'da taraftarların tezahüratlarıyla karşılandı.

Semih Kaya maça yetiştirildi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile yaptığı maçta sakatlanan ve İstanbul Başakşehir karşılaşmasında oynayamayan isimlerden Chedjou yeniden kadroya dönerken, dün yapılan antrenmanda bir sakatlık daha geçiren Semih Kaya ise müsabakaya yetiştirildi.

Kasımpaşa maçı öncesi son antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Semih, çekilen MR'da ciddi bir duruma rastlanmaması ve kendisini iyi hissetmesi nedeniyle karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

Emre Çolak ilk kez 11'de

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, Kasımpaşa karşılaşmasıyla bu sezon ilk kez bir maça 11'de başladı.

Genç oyuncu, bu sezon süre aldığı 2 lig ve 1 Şampiyonlar Ligi maçında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz