Futbol

2. haftada 9'da 2!

15 Eylül 2014 Pazartesi 22:55 - Son Güncelleme 15 Eylül 2014 Pazartesi 23:11

Süper Lig'de 2. haftanın son iki maçında da gelenek bozulmadı.

Beşiktaş, beraberliklere sahne olan Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında geleneği bozmadı ve Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Böylece 2. haftada 9 karşılaşmanın, 7'si berabere sonuçlandı, sadece iki maçtan galibiyet/yenilgi çıktı.

Kartal fırsat tepti

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un beraberlikler yaşayıp, puan kaybettiği haftada galip gelerek rakiplerini geçmek ve liderlik koltuğuna oturmak isteyen siyah beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü maçta 81. dakikada Olcay Şahan'ın attığı golle beraberliği zor kurtarıp, haftayı 1 puanla kapadı.

Ligin ikinci haftasında Beşiktaş'ın aldığı bu sonuçla yapılan 9 karşılaşmanın, 7'si berabere sonuçlandı.

Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir, Galatasaray-Eskişehirspor, Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor-Fenerbahçe, Gaziantepspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Akhisar Belediyespor-Sivasspor maçının ardından Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşması da berabere bitti.

2. haftada 2 galibiyet

Ligde bu hafta sadece Torku Konyaspor, Balıkesirspor'u 2-0, Bursaspor da Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Bu sonuçlarla ligde ikinci hafta sonunda puan kaybetmeyen takım kalmadı.

Olcay bu sezon ilk golünü attı

Beşiktaş'ın istikrarlı futbolcusu Olcay Şahan, bu sezon ilk resmi golünü Çaykur Rizespor karşısında attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Feyenoord ve Arsenal karşısında golle buluşamayan, ligin ilk haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçını da boş geçen Olcay Şahan, 81. dakikada attığı golle takımına beraberliği getirdi.

Olcay Şahan, geçen sezon ligde takımına 8 gol kazandırmıştı.

8 sarı kart çıktı

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek, karşılaşmada 8 kez sarı kartına başvurdu.

Çaykur Rizesporlu futbolcular 6, Beşiktaşlı oyuncular ise 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Bu arada, maçın başlamasının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen taraftarlarla birlikte karşılaşmayı izleyen seyirci sayısı yaklaşık 7 bin kişiyi buldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz