Futbol

"5 puanlık fark bize yakışmıyor"

20 Eylül 2017 Çarşamba 11:11 - Son Güncelleme 20 Eylül 2017 Çarşamba 11:16

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'dan teknik kadro ve futbolculara üstü kapalı eleştiri geldi. Muharrem Usta, "Zirve ile 5 puanlık fark, bize yakışan tablo bu değil" dedi.

Trabzonspor'da Medipol Başakşehir maçı sonrası teknik kadroya yapılan eleştirilere Başkan Muharrem Usta da katıldı.

Başakşehir deplasmanında Trabzonspor 2-1 öndeyken rakibin hamlelerine cevap verememekle suçlanan Ersun Yanal'ı bazı yöneticilerle birlikte, taraftarlar ve yerel medya da eleştirmişti.

Tartışmalara dahil olan Başkan Usta, yeni başlayan sezonda puan farkının açılmasına engel olacaklarını söyledi.

İlk 5 haftada zirve ile aradaki 5 puan farkını beklemediğini kaydeden Usta, "Bize yakışan bir tablo değil elbette. Bu tabloyu düzeltmeliyiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Yarışta olmak istiyorsak artık puan kaybetmemeliyiz. Farkın daha da açılmasına tahammül edemeyiz" dedi.

Öte yandan Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak sıkıntısı sürüyor. Tecrübeli file bekçisinin sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamadığı ve büyük bir ihtimalle Aytemiz Alanyaspor maçında kaleyi yine Esteban'ın koruyacağı bildirildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da Aytemiz Alanyaspor maçında kadroda bazı değişikliklere gidebileceği öğrenildi. Yanal'ın iyileşen Durica ve Castillo'ya, şans vermesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz