Futbol

51'inci yıla 51 yeni kadın üye

22 Ağustos 2014 Cuma 16:53 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2014 Cuma 16:55

Bursaspor'a kuruluşunun 51'inci yılında 51 yeni kadın üye

 Bursaspor Kulübünün kuruluşunun 51'inci yılında 51 kadının topluca üye olması dolayısıyla tören yapıldı.

Kent Kültürü Derneğince Ördekli Kultür Merkezi'nde törende konuşan Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa'nın başarılı iş kadınlarını aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Üye sayısının, bu tören öncesi 3 bin 763 olduğunu belirten Bölükbaşı, "Türkiye'nin 4'üncü büyük kentinde bu sayı az. 'Bursasporluyum' diyen herkesi kulübe üye olmaya davet ediyoruz. 10 bin üyeyi hedefliyorum" dedi.

Bölükbaşı, yeşil-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olduğu 2009-2010 sezonundaki ruhun bu dönemde de yaşandığını hissettiklerini ve kentte büyük bir sinerji yakalandığını söyledi.

Olağanüstü kongrenin ardından yönetim kurulu olarak büyük bir teveccüh gördüklerini anlatan Bölükbaşı, "Bu da gelecek adına bizi umutlandırıyor. Takımımızın başına iyi bir teknik direktör getirdik. İyi oyuncular transfer ettik. Şu an oyuncularımız başarıya aç durumda. Hepimiz bir olup birlik ve beraberlik şarkıları söylersek şampiyon olduğumuz seneki fotoğrafı yine yaşarız" diye konuştu.

Dernek Başkan Vekili Arzu Kutlucan ise Bursaspor'un, Bursa'nın büyük bir değeri olduğuna dikkati çekerek, kadınlar olarak kulübe destek vermek istediklerini kaydetti.

Kulübe büyük hizmetlerde bulunacaklarını ifade eden Kutlucan, "Elimizin hamuruyla Bursaspor Kulübünde çok şey değişecek" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra 51 kadının üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

Etiketler : Bursaspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz