Futbol

Adebayor: "Kendimi hala 20 yaşında hissediyorum"

24 Nisan 2018 Salı 15:23 - Son Güncelleme 24 Nisan 2018 Salı 15:32

Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emanuel Adebayor, harika ve iddialı bir kulüpte oynadığını söyledi. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kendisini 20 yaşında hissettiğini de ifade etti.

 Medipol Başakşehir'in golcü futbolcusu Emanuel Adebayor, La Gazetta Dello Sport'a konuştu.

Adebayor, Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirterek, ''İstanbul'da her şey çok iyi gidiyor. Harika ve iddialı bir kulüpte oynuyorum. Ne yazık ki yaşım 34, ama kendimi hala 20 yaşında hissediyorum'' dedi.

"Çalıştığım en iyi teknik adam Jose Mourinho"

Jose Mourinho'nun çalıştığı en iyi teknik adam olduğunu söyleyen Adebayor, "O, büyük bir adam ve takımla eşsiz bir empati gerçekleştiriyor. Onunla ilişkimiz muhteşemdi" ifadeleri kullandı.

Mancini ile hiç ilişki kuramadığını da ifade eden Togolu yıldız, Arsenal'den Manchester City'ye kulübün ekonomik ihtiyacı için satıldığını belirtti.

"Benim hikayem birilerine örnek olabilir"

Özel hayatı ile ilgili de konuşan Adebayor, "Ailemle sorunlarım olduğunda intiharı bile düşündüm. Benim hikayem birilerine örnek olabilir. İnsanlar, her zaman mutlu olmayı bilmeli" dedi.

"Ben iyi bir adamım, gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum" diyen tecrübeli yıldız, kariyeri bittiğinde ülkesi Togo'ya dönerek, gençlere iyi örnek olmak istediğini söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz