Futbol

Adil Gevrek'ten transfer açıklaması

14 Ağustos 2017 Pazartesi 01:32 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2017 Pazartesi 01:36

Süper Lig'in ilk haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, lige 3 puanla başlamanın kendileri için önemine vurgu yaptı. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Gevrek,"Çalışmalar kapsamında 3-4 futbolcuyla irtibat halindeyiz" dedi.

Gevrek, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, lige yeni yükselmiş bir takım olarak ilk haftadaki mücadelelerinin takdir edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Bizim için çok önemliydi. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Lige 3 puanla başlamak çok önemli. İnşallah bundan sonra daha iyi bir takım olacağız." diye konuştu.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Gevrek, şunları söyledi:

"Çalışmalar kapsamında 3-4 futbolcuyla irtibat halindeyiz. İnşallah onlarla beraber takımımız daha iyi olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor ama tam net bir şey söylemek doğru değil. Transferde geç kalmadık. Bugün sonuç ortada. İyi bir takım olduk. Bu çok önemli. Birlik ve beraberlik sağlandı. Bundan sonra her gelen oyuncu takıma katkı sağlayacak, daha iyi bir kadro olacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz