Futbol

Akhisar Belediyespor'da Beşiktaş galibiyeti sevinci

30 Kasım 2015 Pazartesi 13:20 - Son Güncelleme 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:56

Basın sözcüsü Acar: İstanbul'da galip gelmek bizim için gurur verici bir başarı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Beşiktaş gibi bir ekibe karşı İstanbul'da galip gelmek bizim için gurur verici bir başarı" dedi.

Acar, Beşiktaş'ın sergilediği futbolla Süper Lig'in en iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Karşılaşmayı 2-0 kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Acar, şöyle konuştu:

"Beşiktaş gibi bir ekibe karşı İstanbul'da galip gelmek bizim için gurur verici bir başarı". Bu başarıdan dolayı futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve bizi orada yalnız bırakmayan taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Artık Beşiktaş maçını geride bıraktık. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Medicana Sivasspor'u ağırlayacağız. Daha sonra Kayserispor ve Galatasaray deplasmanlarına gideceğiz. Yakaladığımız bu istikrarı sürdürmek ve evimizdeki namağlup unvanımızı korumak istiyoruz."

Kurucu başkan çok gururlu

Akhisar Belediyespor Kurucu Başkanı Yılmaz Atabarut da ilçenin her yerinin bayraklarla donatılması gerektiğini, Beşiktaş'ı yenmelerinin mutluluğunun bütün Akhisarlılarla yaşanabileceğini aktardı.

Akhisar Belediyespor'un kendisi için çok önemli bir değer olduğunu kaydeden Atabarut, "Çocuklarımın ve torunlarımın başarısına sevindiğim gibi Akhisar Belediyespor'un başarısına da seviniyorum. Her başarısı bana ayrı bir onur veriyor. İnşallah yurt dışında da Akhisarımızı temsil ederler. Bütün futbolcularımı, teknik ekibimizi ve yönetimimizi kutluyorum" dedi.

"Akhisar Belediyespor başarı hikayesi"

Akhisar Belediyespor'un bir başarı hikayesi olduğunu aktaran Akhisar Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz de kendilerinin takımın eski halini de çok iyi bildiğini kaydetti.

Eskiden Beşiktaş'ı yenmeyi hayal bile edemediklerini belirten Açıkgöz "Ama şimdi bunu yapabilir bir noktaya geldik. Akhisar Belediyespor'un bu başarıları bize gurur veriyor. Yöneticilerimize ve futbolcularımıza bize bu onuru yaşattıkları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Akhisar'da yaşayanlar da Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını söylediler.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz