Futbol

Akhisar-Kasımpaşa maçının ardından

19 Ekim 2014 Pazar 22:15 - Son Güncelleme 19 Ekim 2014 Pazar 22:25

Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa teknik direktörleri soruları cevapladı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Süper Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yendikleri maça ilişkin, "Önemli bir mücadeleyi kazandığımızı söyleyebiliriz'' dedi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Başakşehir maçındaki "dibe vurmuş görüntülerini" yukarı çıkartmak zorunda olduklarını belirterek, maça bu doğrultuda çıktıklarını söyledi.

Bu karşılaşmanın sahalarındaki en zor mücadele olduğunu belirten Akçay, zorlu bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Önemli bir mücadeleyi kazandığımızı söyleyebiliriz. Rakibin de güzel pozisyonları vardı. Kırılma anlarını çok güzel geçirdik, iyi bir şekilde atlattık. Kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise pozisyonlara girdiklerini ancak bunları golle sonuçlandıramadıklarını kaydetti.

Rakiplerinin önemli futbolculara sahip olduğunu dile getiren Arveladze, "Son pasları yapamadık. 60. dakikaya kadar kırılma anları vardı. Penaltı kötü zamanda geldi. Sonrasında maçı çevirmek zor oluyor, rakip moral buluyor, daha fazla kapanmaya çalışıyor. Zor maç değildi. Bugün çok üzüldüm aslında. Bu kadar pozisyona girmemize rağmen son vuruşu yapamadık. Eksiklerimiz var, acele ettik. Akhisar Belediyespor'u tebrik ederim'' şeklinde konuştu.

Arveladze, penaltı pozisyonuna ilişkin soruyu, "Olan oldu artık, tekrar oynanmıyor" diye cevapladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz