Futbol

Albayrak: "90 dakika durmak bilmediler"

24 Şubat 2018 Cumartesi 00:00 - Son Güncelleme 24 Şubat 2018 Cumartesi 00:01

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, şampiyonluk mücadelesinde iyi yolda olduklarını söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 5-0 yendikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, "Direklerden dönen toplarımız da oldu. Çok hırslı hazırlandık. Dün akşam idmanda futbolcu arkadaşlarımız ne kadar hırslı olduklarını göstermişlerdi. Allah'ıma şükürler olsun mutluyuz, çok iyi top oynadık, iyi mücadele ettik. Tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok muhteşemdiler, 90 dakika durmak bilmediler. İyi bir maç oldu, izleyenler keyifli bir maç seyretti. 5-0 net bir skor." şeklinde konuştu.

Albayrak, attığı 3 golle ligdeki gol sayısını 20'ye yükselten Gomis'in müthiş oynadığını belirterek, "Geçen hafta da hocam haklı olarak kendi güvenini kaybetmesin diye çıkarmadı. Bugün de 3 gol atarak hakikaten müthiş oynadı. Takım olarak çok iyi oynadık. İyi yoldayız. Dün akşam bu maçın güzel olacağının idmanda sinyallerini vermişlerdi, bugün de gollerini attı." yorumunda bulundu.

Galatasaraylı yönetici, sarı-kırmızılı kulübün UEFA'dan ceza alacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Basında çıkan haberlerin hepsi asılsızdır. Bunlara kimsenin inanmamasını istiyorum. 9 Mart'ta toplantı var. Daha toplantı olmadan bu tip haberlerin çıkması hepimizi çok üzüyor. Herkesten rica ediyorum, bizimle kimse uğraşmasın. Biz işimize bakıyoruz, yönetim olarak çok çalışıyoruz. Takım çok çalışıyor. Hoca maçtan sonra gidip Florya'da çalışacak, orada kalacak. Böyle asılsız haberler yapılmasın. İnsanların emeklerine saygı göstermek gerek."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz