Futbol

''Alex bir idol ama ben Giuliano'yum''

18 Ağustos 2017 Cuma 17:03 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2017 Cuma 17:12

Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano düzenlene imza töreninde açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu ''Alex bir idol ama ben Giuliano’yum'' ifadelerini kullandı.

Kendisi için zor bir transfer dönemi olduğunu ifade eden Giuliano ''taraftarımıza, başkanımıza çok teşekkür ediyorum'' dedi.

''Benim için zor bir transfer dönemi oldu''

Isla ve Soldado gibi bu formayı giymekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Giuliano, “Taraftarımıza, başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni buraya getirmek için gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Pazar günü bizi bekleyen bir derbi var ve bu karşılaşmaya kadar en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum. Umarım bana gösterilen sevginin karşılığını verebilirim” dedi. Transfer süreciyle ilgili olarak da konuşan Brezilyalı futbolcu, “Zor süreç oldu. Bu bizim kontrol edemeyeceğimiz bir zorluktu, işin dış tarafında ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin teklifini duyunca kabul etmiştim. Son dakikaya kadar buraya gelmek için mücadele ettim. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü ve hedeflerini bildiğim için burayı seçtim. Her zaman hedefleri kupalar olan bir kulüpteyim ben. Burası benim gelişimim için de çok önemli” açıklamasını yaptı.

“Alex bir idol ama ben Giuliano’yum”

Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex’le ilgili olarak da konuşan Giuliano, “Alex mükemmel bir oyuncuydu. Çok üst düzey seviyede mükemmel bir oyuncuydu. Türkiye’de idol olan iyi sonuçlar alan bir oyuncuydu. Gelmeden önce konuştum kendisiyle. Umarım her şey iyi gider ve başarılı olursun dedi. Saha içinde özelliklerimiz farklı. Çok farklı iki oyuncuyuz. Onun elde ettiği başarılardan dolayı bir sorumluluk hissediyorum. Ama ben kendim olmak istiyorum ve iyi sonuçlar almak istiyorum arkadaşlarımla. Alex bir liderdi ama ben burada Giuliano olmak istiyorum. Alex klasik bir 10 numaraydı. Günümüz futbolunda böyle bir durum kalmadı. Benim tarzım daha farklı, forvete yakın bir oyuncuyum. Zaman zaman 9 numaranın yanında da oynayabiliyorum. Aynı zamanda kanat ve ofansif orta saha olarak da oynuyorum. Topu çok seven bir oyuncuyum. Ceza sahası içini ve asist yapmayı seviyorum. Maç içinde denediğim oyunlar bunlar” ifadelerini kullandı.

''Beklentilerin farkındayım''

Beklentilerin çok yüksek olduğunu ve bunun da farkında olduğunu söyleyen Giuliano, “Beklentiler yüksek bunun farkındayım ve bundan dolayı heyecanlıyım. En önemlisi saha içinde iyi sonuçlar alabilmek. Soldado’nun da söylediği gibi tek hedefimiz takıma katkı sağlamak. Eğer bunu yapabilirsek çok mutlu olurum ve bundan daha büyük bir beklenti olamaz” dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz