Futbol

Alex'ten jübile açıklaması! Geliyor mu?

18 Aralık 2014 Perşembe 10:11 - Son Güncelleme 18 Aralık 2014 Perşembe 10:17

''Ben Fenerbahçe forması ile jübile yapmayı çok isterim''

Geçtiğimiz günlerde son oynadığı kulüp olan Coritiba'nın formasıyla yeşil sahalara veda eden Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza için İstanbul'da Saracoğlu Stadı dışında bir jübile planları yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran'ın, Alex'e İstanbul'da bir jübile yapmak için hazırlıklara başladığı gazete ve sanal alemde yazılıp çizildi. İddialara göre Mayıs ayında Olimpiyat Stadı'nda yapılması planlanan törende Sambacının birlikte top koşturduğu arkadaşlarından oluşan takımın, Dünya Karması'na karşı mücadele etmesi planlanıyordu. Ancak medyada bir anda çoğalan bu haberler Sadettin Saran tarafından doğrulanmadığı gibi Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın İstanbul'da Şükrü Saracoğlu Stadı dışında bir yerde jübile yapmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Brezilyalı efsane futbolcunun yıllarını geçirdiği Şükrü Saracoğlu Stadı dışında başka bir yerde jübile yapmasının anlamsız olacağını, eğer jübile yapacaksa bunun Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olması gerektiğini söylediği öğrenildi.

ALEX DE SOUZA: SADECE BENİM İSTEMEMLE OLMAZ

Alex de Souza'nın İstanbul'daki yakın çevresine, "Bu haberler nerden çıkıyor bilmiyorum. Ben Fenerbahçe forması ile jübile yapmayı çok isterim. Ama 9 yıl formasını giyip kaptanlığını yaptığım kulüpte yapacağı jübile elbette Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olmalı. Umarım bir gün bu isteğim gerçek olur ama bu sadece benim istememle olmuyor. Fenerbahçe yönetiminin de bu konuda iradesinin olması gerekiyor" dediği ifade edildi.

TAKVİM

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz