Futbol

''Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon''

30 Mayıs 2015 Cumartesi 13:23 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2015 Cumartesi 13:29

''Küçüklükten beri hayal ettiğim başkanlığa adaylığım...''

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Ali Koç, "Küçüklükten beri hayal ettiğim başkanlığa adaylığım konusunda artık bugün değilse de yarın elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi" dedi.

Ülker Sports Arena'da düzenlenen Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda söz alan Ali Koç, kürsüye gelirken kongre üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın futbolda şike davası sonuçlanana kadar görevde kalması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Başkanımızın en azından dava sonuçlanana kadar, inşallah lehimize sonuçlanacak, camianın başında olmasını destekliyorum. Lehimize sonuçlanması her şampiyonluktan ve sportif başarıdan önemlidir. Önemli olan bu lekeden temizlenmektir. Bugünden ileriye dönük olarak geleceğin tohumlarını atmalıyız. Küçüklükten beri hayal ettiğim başkanlığa adaylığım konusunda artık bugün değilse de yarın elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi. Başkanımızla bunu istişare ettik. O zaman, ne zaman olur bilmiyorum ama başkan yönlendirmesi ve muhteşem tecrübesiyle ışık tutacaktır. Keşke 'Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon' diyecek kadar kolay olsa ama kimsenin elinde sihirli değnek yok. Kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimizi göstereceğiz."

"Aziz Yıldırım'la istişare halindeydik"

Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın yönetime kendisini davet ettiğini ancak özel nedenlerden dolayı bu daveti kabul edemediğini dile getirdi.

Koç, Yıldırım'la sürekli görüştüğü aktararak, "Aziz Yıldırım'la istişare halindeydik. Başkan, bana olan güvenini, yönetim kuruluna beni tekrar dahil ederek gösterdi. Özel durumundan dolayı davetini yerine getiremedim ama her zaman içeride ve dışarıda 'hep destek tam destek' ruhuyla elimden geleni yapmaya çalışacağım. İçten ve samimi bir şekilde bugünü ve yarını konuştuk" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübü eski yöneticisi son olarak taraftarlara da seslenerek, "Taraftar konusu herkesi üzüyor. İki yönü var madalyonun. Burada önemli olan nihai hedef. Hepimiz aynı gemideyiz. Saha içi ve dışındaki başarılar için omuz omuza vermemiz gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Koç'un "Küçüklükten beri hayal ettiğim başkanlığa adaylığım konusunda artık bugün değilse de yarın elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi" açıklamasından sonra Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Ali Koç'u alkışladı. Kongre üyeleri de Koç'a konuşmasında sık sık alkışla destek verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz