Futbol

Ali Şen: "Oyumu Ali Koç'a vereceğim"

14 Şubat 2018 Çarşamba 00:13 - Son Güncelleme 14 Şubat 2018 Çarşamba 10:54

Fenerbahçe Kulübü'nün efsane başkanlarından Ali Şen, başkanlık seçiminde Ali Koç'a oy vereceğini açıkladı. TRTSPOR'da yayınlanan "Basın Tribünü" programına konuk olan Ali Şen, Ali Koç'un başkan olması durumunda kulübe büyük bir para desteği sağlayacağını kaydetti. "Koç başkan olursa, kulübe Türk sporunda görülmemiş bir sermaye girdisi olacak" diyen Ali Şen, taraftara da seslenerek Aziz Yıldırım'a zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen TRTSPOR'da yayınlanan "Basın Tribünü" programına konuk oldu. Ali Şen, Fenerbahçe'de yaşanacak olan başkanlık seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın 20 yıldır sarı-lacivertli ekibin başkanı olduğunu belirten Şen, "20 yıl yeter. Aziz Yıldırım, yanına Ali Koç'u alsın. Desin ki; 'Ali Koç da benim adayım'. Aynı tabloyu bir Fenerbahçeli görse o heyecandan ağlar. Ali 'İlk yapılacak kongrede adayım' dedi. Aziz de 'Benden sonraki başkan Ali Koç' dedi. Bunu da duydum televizyondan. Ne Aziz Yıldırım'ı ne de Ali Koç'u düşünün, Fenerbahçe kulübünü düşünün. Fenerbahçe kulübüne hangisi faydalı olur? Ona göre oy versinler" şeklinde konuştu.

"Asla ve asla Aziz Yıldırım'ın üzülmesini ve yıpratılmasını istemem"

Oyunu Ali Koç'a vereceğini açıklayan Ali Şen, "Asla ve asla Aziz Yıldırım'ın üzülmesini ve yıpratılmasını istemem. Taraftarların da Aziz Yıldırım'a istifa demesini asla tasvip etmem" dedi.

"Ali Koç başkan olursa, Türk sporunda görülmemiş bir sermaye girdisi olacak"

Şen, Ali Koç'un sarı-lacivertli takıma başkan olması durumunda kulübe büyük para desteği sağlayacağını ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Ali Koç'un sadece donanımına değil parasına da talibiz. Ali Koç'un büyük sermaye koyacağını biliyorum. Söyledi zaten. Kulübe Türk sporunda görülmemiş bir sermaye girdisi olacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz