Futbol

Ameliyat oldu, antrenmana çıktı!

23 Nisan 2014 Çarşamba 19:31 - Son Güncelleme 23 Nisan 2014 Çarşamba 19:37

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam etti. Siyah-beyazlı futbolcular, yarı sahada pas ve şut çalışmasının ardından yine yarı sahada yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Bir eğlence mekanında silahla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyat edildikten sonra bugün taburcu olan Gökhan Töre, sonlarında dahil olduğu antrenmanda, saha kenarında yürüyüş yaptı.

Çalışmaya, tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Adem Gülüm, sağ omzunda ödem tespit edilen Cenk Gönen ile darbeye bağlı belinde ağrısı bulunan Dany Nounkeu katılmadı.

Tomas Sivok ile belinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson ve Jermaine Jones çalışmada yer almazken, Ömer Şişmanoğlu ve Filip Holosko antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Bilic, takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle antrenmana altyapıdan Engin Yıldız, Samet Semiz, Tugay Eyiol, Furkan Yaman, Tugay Kaya, Ömer Faruk Kaya ve Veysel Sapa olmak üzere 7 oyuncu dahil etti.

Öte yandan siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyet, antrenman öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.

Büyük çocuğunluğu çocuklardan oluşan yaklaşık 500 Beşiktaşlı taraftar da antrenmanı ziyaret etti. Taraftarlar, antrenman sonunda oyunculardan imza alırken, birlikte fotoğraf çektirme fırsatı da buldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz