Futbol

Antalyaspor'dan imza şov

11 Ocak 2014 Cumartesi 14:54 - Son Güncelleme 11 Ocak 2014 Cumartesi 15:27

Kamerunlu oyuncular Joseph Boum ve Eyong Enoh ile sözleşme imzalandı.

Medical Park Antalyaspor, Kamerunlu oyuncular Joseph Boum ve Eyong Enoh ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki imza töreninde Ajax'ın orta saha oyuncusu Eyong Enoh, sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak, Kamerunlu ön libero Joseph Boum ise 1,5 yıllığına kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, iki futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. İki yabancı oyuncunun Antalyaspor camiasına hayırlı olmasını dileyen Gencer, Antalyaspor'un ligin ikinci yarısında çıkışa geçeceğine inandığını kaydetti.

Gencer, bir gazetecinin Galatasaraylı oyuncu Amrabat'ın transferiyle ilgili sorusuna, transferin birkaç gün içinde netlik kazanacağını ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Kamerunlu Boum ise büyük bir camiaya geldiğini, başkan ve teknik direktörün güvenini boşa çıkarmamak için çaba göstereceğini söyledi.

Enoh ise Antalyaspor'un başarısı için mücadele edeceğini, güzel bir sezon geçireceğine inandığını dile getirdi. Şampiyonlar Ligi ve milli takım tecrübesini Antalyaspor'a yansıtmak istediğini belirten Enoh, sezon sonunda Antalyaspor'un ligi istediği yerde bitireceğine inandığını vurguladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz