Futbol

Arslan'dan F.Bahçe'ye mesaj

28 Nisan 2015 Salı 18:23 - Son Güncelleme 28 Nisan 2015 Salı 20:25

"Dünyada baştan yenilgiyi kabullenecek ne teknik direktör, ne de takım vardır."

Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına, yeni teknik direktörü Cihat Arslan yönetiminde başladı.

Atatürk Stadı'ndaki idmanda, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı süren Gökhan Ünal antrenmana katılmadı.

Yeni teknik direktör Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğduğu ilin takımını yönetmekten gurur duyduğunu söyledi. Fenerbahçe ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Arslan, şöyle konuştu:

"İlk defa Balıkesirspor'a hizmet etme şansı yakaladım. O nedenle mutluyum. Sıkıntılı bir süreçte geldik. Kısa vadeliğine, 6 maç için gelmedim. 6 maç, artı 1 sene olarak anlaşma sağladık. Bu sene yapabildiğimizin en iyisi nedir, ümidimiz varsa bu ümidin peşinden koşacağız. Her türlü kötü senaryoya da hazırlıklı olarak geldik. Tabii futbolcu arkadaşlarımızla yeni bir birliktelik yapıyoruz. Çocuklara biraz daha inanç vermemiz lazım çünkü Kayseri Erciyesspor maçı takımdaki moralleri biraz düşürmüş."

Cihat Arslan, sarı-lacivertlilerin son lig maçında Eskişehirspor ile deplasmanda berabere kaldığını hatırlatarak, "Şampiyonluk yolunda takılan Fenerbahçe, bu kaybı kendileri karşısında telafi etmeye çalışacak. Rakibimizin kalitesine saygı duyuyoruz ama dünyada da baştan yenilgiyi kabullenecek ne teknik direktör, ne de takım vardır. Biz de bu plan üzerinden hareket edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz