Futbol

Arveladze'den hakem isyanı!

23 Kasım 2014 Pazar 22:16 - Son Güncelleme 23 Kasım 2014 Pazar 22:38

Arveladze: "Güzel ve tempolu maçtı, yediğimiz ikinci golle oyun kırıldı"

 Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş ile güzel ve tempolu bir maç oynadıklarını söyledi.

Shota, 2-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, maç boyunca iki takımın da gol pozisyonları olduğunu ifade ederek, "Güzel ve tempolu maçtı. Pozisyona girdik, önemli dakikalarda pozisyonlar bulduk. 1-0'dan sonra da pozisyon yakaladık, atamadık. İlk yarının son dakikasında yediğimiz ikinci golle oyun kırıldı ve bizim için zor oldu. Eksiklerimiz de vardı" diye konuştu.

Penaltı pozisyonuyla ilgili bir soruya Gürcü teknik adam, "Penaltı pozisyonunu gördüm, 'yok' diyemem, 'var' demek de istemem. Bir penaltı pozisyonu sonrası 5 tane sarı kart çıkıyor. Dün Arsenal ile Manchester United oynadı, sahada hakemi göremedim" diye yanıt verdi.

Arveladze, sadece hakemleri eleştirmediklerini, futbolcuların da hataları olduğunu belirterek, "Suratına elini kaldırırsan, tabii kolay olmaz. Futbolcularda da hata var ama biraz kolay çalınıyor, penaltılar. 'Bu penaltıyı kolay veren, bu kolay vermeyen, bu sarı kartı kolay veren hakem' diye bir şeyi burada gördüm ve bunlar ne demek çözemedim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz