Futbol

Avcı: O karar dengeleri bozdu!

30 Temmuz 2015 Perşembe 23:24 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2015 Perşembe 23:31

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, 2-0'lık yenilgiyi değerlendirdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetle ilgili yaptığı açıklamada, penaltı pozisyonuna kadar oyunun hakiminin kendileri olduğunu söyledi.

Avcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyuncularına bu zorlu maçtaki performanslarından dolayı teşekkür etti.

Maçın ilk bölümünde, genelde oyunun hakiminin kendileri olduğuna işaret eden Avcı, "İlk 15 dakika son derece doğru oynayan, maça hakim olan bizdik. İki tane pozisyon bulan bir Başakşehir vardı sahada ama penaltı ve kırmızı kart tüm dengeleri bozdu. Özellikle ilk 15 dakikada en iyi oynayan oyuncumuzu oyundan almak zorunda kaldık" diye konuştu.

Takım olarak bu maçta doğru bir savunma yaptıklarına değinen Avcı, bir kişi eksik oynadıkları Hollanda ekibi karşısında özellikle ikinci yarıda çok pozisyon verdiklerini dile getirdi.

Avcı ikinci maç için umutlu

İstanbul'da bir hafta sonra oynayacakları maçın önemine de dikkati çeken Avcı, bu karşılaşmada Hollanda'da ilk 15 dakikada gösterdikleri performansı sergilemeleri halinde başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

"Pozisyona uzaktım"

Hakemin verdiği penaltı kararına ilişkin Abdullah Avcı, pozisyona uzak olduğunu, bu yüzden değerlendirme yapamayacağını belirtti.

Buna rağmen karara saygı gösterdiğini kaydeden 51 yaşındaki teknik adam, "Buna takılıp kalamayız. İkinci yarıda kaybettiğimiz toplarla rakip çok üstümüze geldi. İstanbul'da 1-0 öne geçersek oyunun seyri değişir" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz