Futbol

Bakkal: Oyuncularıma güveniyorum

28 Mart 2018 Çarşamba 15:18 - Son Güncelleme 28 Mart 2018 Çarşamba 15:20

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Favori bu maçta belki Beşiktaş ama futbolda hiçbir zaman favorinin olmadığı ve gerekenin sahada yapılınca neler olabileceğini gösterdiği bir maç olacak. Ben oyuncularıma güveniyorum" dedi.

Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını yapılan antrenmanla sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular ardından istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise turuncu-yeşilli ekip taktik çalışma yaptı. İdmana sakatlığı olan Riou, Birol ve milli takımda olan Emre Akbaba, Gassama ve Tzavellas katılmadı. Hafif sakatlığı olan Berkan, Fofana ve Ufuk ise takımdan ayrı çalıştı.
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal idman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Teknik adam Bakkal, Aytemiz Alanyaspor ile çıktığı ilk 3 maçı kaybetmemelerinin kendileri açısından önemli olduğunu aktardı.

"6 gol atıp, 2 gol yiyen bir takımız"
Ligin 27. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş'ın özellikle iki sezondur hem Türkiye hem de Avrupa'da çok formda olduğunu belirten Bakkal, "Güçlü bir rakibe karşı oynamaya gidiyoruz ama moralli gidiyoruz. Biz de 3 haftadır kaybetmeyen, 6 gol atıp, 2 gol yiyen bir takımız. Hazırlıklarımızı bitirmek üzereyiz ve iddialı gidiyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir ekibim var. Derslerini iyi çalışıyorlar. İyi işler yapacağımıza inanıyorum. Normal bir maç değil ama iyi ve iddialı oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

“Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz”
Sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı belirten Bakkal, tam kadro hazırlandıkları bir hafta olduğunu söyledi. Bakkal, "Milli takımdan dönecek oyuncularımızı bekliyoruz. Dönen oyuncularla 1-2 gün idman yapma şansımız olacak. Bizim için her puanın önemi var. Özellikle geldiğimiz noktada moralli dönemden sonra her puana ihtiyaç var. Çünkü Süper Lig’de her zaman puan puandır. Onun için bizler de 3 haftalık geçmişimize yakışır şekilde mücadele edip iyi oyun oynamayı düşünüyoruz. Sonrasının geleceğine inanıyorum. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Favori bu maçta belki Beşiktaş ama futbolda hiçbir zaman favorinin olmadığı ve gerekenin sahada yapılınca neler olabileceğini gösterdiği bir maç olacak. Ben oyuncularıma güveniyorum. Çalışma ortamları iyi ve antrenmanları inanılmaz özveriyle yapıyorlar” diye konuştu.

“Futbolcuların performansları beni çok mutlu etti”
Milli takım arasında forma şansı bulamayan oyuncuların performanslarının çok mutlu ettiğini kaydeden Bakkal şunları söyledi: "Bütün futbolcuların oynayacak durumda olması bizim için ayrı bir avantaj. Onun için de ben kendilerine söyledim zaten ‘Bu takımda herkes sırası gelince oynayacak’ diye. Çünkü öyle haftalara giriyoruz. Herkesin hazır olması gerektiğini söyledim ve hazırlık maçında inanılmaz bir cevap verdiler performanslarıyla. Bu da beni çok mutlu etti. Onların hazır olması bize katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz