Futbol

Bakkal'dan istifa açıklaması

03 Eylül 2015 Perşembe 18:10 - Son Güncelleme 03 Eylül 2015 Perşembe 18:49

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bakkal, istifa çağrısına cevap verdi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, henüz sezonun başı olduğunu ve tribünlerden "istifa" seslerinin yükselmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Bırakılması gereken yerde bırakırım. Kimsenin ahkam kesmesine gerek yok" dedi.

Bakkal, sezona iyi başlayamadıklarını ancak bunun, ne takımın ne de kendisinin kötü olduğu anlamına gelmediğini söyledi.

Kötü gidişatı, transfer yasağının arkasına saklanarak geçiştirmeyeceğini anlatan Bakkal, "Şimdiye kadar oynadığımız maçlardan tam anlamıyla memnun değilim. Daha iyi oynayabiliriz. Bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim" diye konuştu.

Bakkal, sezon başından beri kadroda bulunmayan Servet Çetin, Sinan Kaloğlu ve kaleci Nihat Şahin'in takıma dönmelerinin futbolculara pozitif etki yapacağını belirtti.

Üzerlerinde "kısmetsizlik" bulunduğunu ve hatalardan dolayı çok fazla puan kaybettiklerini anlatan Bakkal, şöyle devam etti:

"Bundan sonra bir süreç başlayacak. Benim iyi olup olmadığım, takımın çalışıp çalışmadığı tartışılacak. Çok şükür şimdiye kadar gittiğim takımlarda başarılı oldum. Dipten aldım, yukarılara çıkardım. Herkesin fikirlerine saygılıyım ama benim de bir duruşum var. Camiayla yürüyen bir insanım. Bu konuda biraz da olsa saygısızlık gördüğüme inanıyorum. Çünkü ikinci maçta tribünler 'istifa' diye bağırdı. Ben gittiğim hiç bir yerde böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ne ben burada kalıcıyım ne de Mersin İdmanyurdu teknik direktörsüz kalır. Bırakılması gereken yerde bırakırım. Kimsenin ahkam kesmesine gerek yok ama ikinci maçta 15 kişi bağırıyorsa bunu bir düşünmek gerekiyor. Zannederim bağıranlar da bizden birileridir. Bunun önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ben Mersin şehrini ve Mersin İdmanyurdu'nu temsil ediyorum. Dünkü hoca değilim. 16 yıldır bu işi yapıyorum. Kendimi anlatmam da gerekmiyor."

Bakkal, Galatasaray ile oynayacakları maç için de küçük takım, büyük takım ayırmadıklarını dile getirerek, "Yenmek için oynayacağız. Bu takım oynar mı, oynar. Çünkü tecrübeli takım" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz