Futbol

Balıkesirspor'dan ilginç transfer taktiği

27 Temmuz 2014 Pazar 16:16 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:26

"Yalanlanan her futbolcuyla sözleşme imzalıyor" eleştirisine cevap geldi.

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, yalanladıkları her futbolcuyla sözleşme imzalamaları yönünde sosyal medyada alay boyutuna varan eleştirileri değerlendirdi ve tüm bu transfer yalanlamalarının taktik amaçlı olduğunu söyledi. Aktürk, bu yolla Alanzihno'nun transferinde 250, Gökhan Ünal'da 300 bin TL kar sağladıklarını anlattı.

"Orman da Demba Ba için 'sakat' demişti"

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, transfer konusunda gelen eleştirilere cevap verdi.

Tuna Aktürk, görüştüğü futbolcuların transferlerini yalanlayarak fazla istekli görünmediklerini ve böylece fiyat düşürdüklerini ifade ederken, bu yolla Alanzihno'nun transferinde 250, Gökhan Ünal'da 300 bin TL kar sağladıklarını anlattı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da Demba Ba transferi öncesi bu futbolcu için "Kronik sakat" türünden açıklamalar yaptığını belirten Başkan Aktürk, şöyle devam etti:

"Kulübün menfaatlerini düşünmek zorundayım. Bu bir transfer taktiği ve sonuçta işe yaradı. Taraftar ya da basının eleştirileri beni ilgilendirmez. Benim için kulübün çıkarları her şeyden önce gelir."

Aktürk, Boşnak kaleci Hasagiç'le Türk vatandaşı statüsünde oynaması halinde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Sercan'dan 1 gol, 1 asist

Bu arada Balıkesirspor, Bolu kampındaki son hazırlık maçında Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kalırken, Galatasaray'dan kiralanan ancak henüz resmi sözleşme imzalamayan Sercan Yıldırım 1 gol 1 asistlik performansıyla göz doldurdu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz